Over Ons

My Super Shuttle, the smart way to start your journey

Hoe kun je van de low-cost vluchten in Charleroi genieten als je er niet vlot kunt geraken aan een redelijke prijs?

Eindelijk kan je snel en voordeling reizen van Antwerpen naar de luchthaven van Charleroi.

We merkten dat Antwerpenaren niet volop konden genieten van het alsmaar stijgend aanbod van veelal low-cost vluchten vanuit Charleroi. Vele bleken genoodzaakt vluchten in Zaventem te nemen door het gebrek aan een efficiënte en betaalbare route naar Charleroi.

Tot nu toe kon men ofwel de combinatie trein + bus nemen, met de eigen auto rijden, of per taxi reizen. Maar met alle respect van dien, de treinreis duurt in totaal ongeveer 2 ½ uur, met je eigen wagen betaal je je blauw aan parkeerkosten, om maar te zwijgen van de taxi tarieven…

Bovendien is het in de vroege ochtend onmogelijk om op tijd op de luchthaven te komen per openbaar vervoer. En dezelfde situatie in de late avond.

Dus we dachten, waarom geen snelle en voordelige verbinding aanbieden?

En zo werd My Super Shuttle geboren…

My Super Shuttle biedt in eerste instantie 8 ritten per dag vanuit 2 haltes in Antwerpen rechtstreeks naar de luchthaven van Charleroi en terug. De eerste halte is in hartje Antwerpen aan het Centraal Station, de tweede aan de gekende en handige Crowne Plaza hotel met gratis parkeermogelijkheid. De eerste rit vanuit Antwerpen vertrekt om 3u30, en de laatste rit vanuit Charleroi vertrekt om 23u30. De rit duurt ongeveer 1u15.

En de prijs? €25 per persoon per rit, glimlach inbegrepen .

Vanaf de eerste ritten was de reactie laaiend enthousiast, en reden er reizigers mee vanuit de hele wereld. Zonder uitzondering juichen ze dit intiatief volmondig toe. Bovendien horen we vaak dat dankzij deze nieuwe dienst, de vluchten van Charleroi eindelijk terug aan bod kunnen komen.

© My Super Shuttle 2018